Jak bude vypadat Xoom 2? foto

Jak bude vypadat Xoom 2? [foto]
2011-09-25T01:27:34+02:00
• 25. 9. 2011

Motorola Xoom patří do první generace tabletů, které byly představeny s operačním systémem Google Android v první tabletové verzi 3.0. Pomalu se začíná spekulovat o tom, jak bude vypadat jeho nástupce, který se nyní ukazuje na prvních fotografiích. Na snímcích se ovšem neukazuje pouze jeden tablet Xoom 2, ale hned dva.

motorola-xoom2-2-600x445

Vezměme to popořadě. Již v pátek se objevili první obrázky, které měli naznačovat podobu příští generace tabletu od Motoroly. Bohužel se kromě pár fotografií neobjevily žádné informace nebo specifikace, které by nám o tabletu prozradily víc.

motorola-xoom2-600x388motorola-xoom2-2-600x445

O den později se na scéně objevily další fotografie. Opět údajné Motoroly Xoom 2. Jediný problém je v tom, že zařízení vypadá poněkud jinak. I přes několik společných prvků je jasně vidět, že se nejedná o stejní přístroj.

motorolaxoom21motorolaxoom22motorolaxoom24

Je tedy otázkou, jestli se jedná o dvě různá zařízení nebo jestli není jedna (či obě) verze fotografií podvrh. Začalo se ovšem spekulovat, že by se mohlo jednat o dvě verze nástupce Xoom. Je tedy možné, že se chce Motorola vydat podobnou cestou, jako například Samsung se svojí tabletovou řadou Galaxy Tab a modely 10.1 a 8.9.

Potom by tedy druhé vyfocené zařízení mohlo podle nepotvrzených informací být menší verzí prvního tabletu. Menší verze by pak dostala 8.2 palců velký HD IPS displej.

Přístroje by měly být velice tenké. To ostatně naznačují i fotografie druhého zařízení, na kterém jsou umístěna tlačítka pro ovládání hlasitosti na zadní straně tabletu. Základní verze by měla na šířku měřit 9mm. Tablety by také měli disponovat možností nahrávat FullHD video. Naopak co se týče procesoru se informace rozcházejí. Je však možné, že by mohl být Xoom 2 vybaven procesorem Kal-El.

Zdroje: DroidLife, Engadget

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat