HTC ChaCha se adaptovalo pro Čínu

HTC ChaCha se adaptovalo pro Čínu
2011-09-27T00:01:17+02:00
• 27. 9. 2011
1

Čínský trh (a nejen ten mobilní) je v mnoha ohledech velice specifický. Mnohé dominantní globální značky zde nemají tak dobré postavení jako ve světě, nebo zde nejsou kvůli omezením vlády dostupné vůbec. Mezi tyto firmy patří i Facebook. Otázkou tedy je, jak prodat Facebook telefon v zemi, kde Facebook není. HTC si našlo za Facebook náhradu.

image4

HTC chtělo svůj QWERTY telefon prodávat i v Číně a tak byl Facebook nahrazen nadstandartní podporou oblíbené čínské IM služby QQ. Jak vypadá speciální tlačítko původně vyhrazené pro Facebook, se můžete podívat na přiloženém obrázku.

qqfacebook

Žádné jiné markantní změny se ve verzi pro tento asijský trh neodehrály. Technické specifikace i název ChaCha si telefon ponechá i zde.


Myslíte si, že by se uchytily i případné další verze telefonu ChaCha určené pro Evropu, které by nabízely například propojení s Twitterem či sítí Google+, nebo to považujete za zbytečné? Podělte se s námi o Vaše názory v diskuzi pod článkem…

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Rozhodně si radši spustím aplikaci přímo v telefonu, než mít nějaké blbé tlačítko, které ničí vzhled telefonu a místo kterého by mohl mít o trošku větší display nebo prostornější klávesnici.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat