Aktualizace Skype pro iOS. Co přináší? video

Aktualizace Skype pro iOS. Co přináší? [video]
2011-09-28T00:12:54+02:00
• 28. 9. 2011

Verze oficiálního Skype klienta pro systém iOS se dočkala aktualizace. Nová verze přináší podporu pro bluetooth headset a několik bezpečnostních záplat. Asi největší novinkou je ovšem funkce anti-shake. Naopak nepříjemnou inovací je přidání reklamy do aplikace.

Skype-for-iPhone

Jak již bylo řečeno, nepříjemnou zprávou pro uživatele iOS klienta je přidání reklamy. Tato skutečnost se ovšem netýká uživatelů, kteří mají předplacený Skype kredit. Jaké bezpečnostní záplaty přináší tato aktualizace, jsme se od představitelů Skypu nedozvěděli, ale před nedávnem se objevily informace o tom, že byla ve Skypu nalezena zásadní bezpečnostní chyba a tak je dost pravděpodobné, že na ní společnost nyní zareagovala.

Zajímavou novinkou je podpora pro použití bluetooth headsetů. Od teď tedy budou moci uživatelé iPhonu telefonovat přes Skype například v autě. Bude jim k tomu stačit standartní bluetooth sluchátko.

Z našeho pohledu nejzajímavější novinkou je ovšem anti-shake. Název přesně vystihuje její funkci. Není totiž určena pro nic jiného, než je stabilizace obrazu snímaného při video hovoru. Na to, jak tato novinka funguje, se můžete podívat na oficiálním videu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat