Google Navigace kompletně offline v létě?

Google Navigace kompletně offline v létě?
2012-09-30T14:23:09+02:00
• 9. 6. 2011
2

Nedávno jsme se konečně dočkali i v ČR a nyní můžeme pohodlně využívat navigaci od společnosti Google, která je zdarma a taky je hlasová. Bohužel vyžaduje především internetové připojení pro svůj chod. Počítalo se i s možností, že během cesty vypadne připojení k internetu a tak navigace si dopředu stáhne kompletní cestu (nacashuje). Toto jsme již mohli vidět na různých videích. Stahování cesty dopředu nebo průběžně je hlavním kamenem úrazu celé navigace, hlavně v ČR.

Konkurence v podobě Nokie je na tom lépe, nabízí offline navigaci. Možná se dočkáme i lepší offline verze Google navigace, mohlo by se jednat o offline verzi pro daný stát například. Tato zpráva o plnohodnotnější offline navigaci vychází z Holandska, kde se spekuluje o tom, že již v létě bude dostupná.

Pokud se jedná o pravdivé údaje, tak nějakou dobu potrvá, než lepší offline verze bude dostupná pro všechny státy. Nebo se bude jednat pouze o menší vylepšení celé aplikace, která si pouze stáhne potřebná data státu nebo daného území.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

No možna to google děla protože přes locus nebo brut mod maš defakto google navigaci offline defakto komplet už ted,uložiš na sd kartu a naviguješ už offline když potřebuješ,problem s restartem tim padem mizí.Ta možnost tu je už davno přes brut mode jsem google navigaci použival když v čr nebyla dostupna – taky ji zpřistupnoval.

No zase až takovej odborník nejsem, ale pokuď se nepletu proč by todle google vůbec dělal vůbec mi to neladí k jehu zájmum a marketingu. Myslím že současnej směr když se ještě dejme tomu doladí „nacashovaní“ je pro ně ideální.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat