GooApple: čínské spojení dvou světů

GooApple: čínské spojení dvou světů
2019-06-20T20:24:20+02:00
• 13. 6. 2011
18

Představíme si telefon od Shanzai. Nic vám to neříká? Tak jinak, je to další telefon z Číny a jak můžete tušit, bude se jednat o další kopii, která chce těžit z úspěchu jiných. Tentokrát se nesnažili dát telefonu nijak originální název. GooApple 3G jasně naznačuje, od koho kopírují, od společnosti Google si vzali systém Android a od Apple vzhled systému, designu a konstrukci iPhone 4.

gooapple-android-iphone-4

 

No, aby jsme jen nekřivdili, tak tentokrát se jedná o velmi slušnou kopii iPhone 4, možná je to ta nejlepší. Tloušťka GooApple je 9,3 mm, stejně jako originál. Z konstrukce vyplývá, že můžete použít jakýkoliv obal, který je určen pro iPhone 4. To je taky ukázané na videu níže. Konstrukci tedy máme, operační systém telefonu je Android 2.2, který byl modifikován, aby vypadal jako iOS. Neznáme cenu tohoto plagiátorského telefonu a ani nevíme jestli má přístup na Android Market.

Po shlédnutí tohoto videa vám může připadat soudní spor Apple vs. Samsung jako směšná fraška. Můžeme jen hádat, proč se Apple bojí žalovat takové výrobce a bojovat proti nim…

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

lol uz to tu nekdo psal:D nvm:D jen dodam ze ten samsung co vypada jak auto zepreduu taky kopiruje iOS (neni jedinej) takze me tohle vubec neprekvapuje.. vlastne kazda verze iPhonu co vysla mela cinskou kopii…

song: Blackmore’s night – Under a Violet Moon

http://www.wholesaleonepiece.com/w801-3g-quad-band-single-card-android-v22-wifi-java-capacitive-touch-screen-smartphone-black_p2403.html trochu ma zas sklamal procesor, nemohlo to byť aspoň tých 600 alebo je to zanedbateľné? zaujímala by ma rýchlosť 3G, lebo to tam akosi neuviedli, je tam že HSDP, buď sa sekli a mysleli hsdpa alebo je to nejak zavádzajúci fakt, ale kebyže fakt chcem iphone a nechcem zaň utratil majland kúpim si tento, idem tento mesiac do číny tak som zvedavý ako sa pohybujú ceny priamo na ich tunajších skladoch a trhoviskách, lebo tie internetové ceny a fony ktore sa dovážajú z číny k nám sú až nekresťansky predražené za to čo človek v tom fóne dostane, ale furt mi príde lepší ZTE Blade, hoc tu ide fakt len o ten Iphone style, a tuším ten čo som sem postol ja má čisto androidný look nie iphone ios

to pazit: mám uplně stejný problém…proč sakra všichni vyrábí pádla????

Hehe první kopie co překonává originál :-D Pokud to bude kvalitní zpracování tak co by ne jdu do toho;-) To já zas lituji lidi co jsou tak hloupí platit za nějaký foun 3x vyšší cenu jen proto že je tam blbý logo a kvalitou je to na stejné úrovni jak nokie a výbavou ještě hůř než samsung nebo HTC:-D

[11] Já se těším hlavně na to jak budou vlastníci iPhonu jásat nad notifikačním systémem v iOS5 okopírovaným z Androidu i když ještě nedávno tvrdili že nic takového vlastně nepotřebujou dokud jim Steve neřekl že ano :)

silverkeeper

13. 6. 2011, 17:11

7 thx, hned mě to docvaklo že to jsou BMN
10 já zas lituju toho kdo tupě vyhodí 20k za iPhone
11 to jako proč ?

Konečně vysněný mobil všech Androiďáků..

Opravdu lituji každého, kdo je tak hloupý a koupí něco takového. Protože jen o ceně to není, to by koupil jiný, nižší třídu od renomované značky. Ale proč chce mít ubohou kopii něčeho z vyšší třídy? Chce tak jen na někoho zapůsobit..? Na dalšího tupce?

Udelejte raci clanek o Meizu M9, to je doopravdy dobra „kopie“, sam ho vlastnim a sem spokojen.

Ať žije čína, mě se tenhle koncept strašně líbí a ten znak na zádech je super. Možná bych do něj i šel jenže jsem fanda Nokie a k tomu hold holduji supersmartfónům.

To: silverkeeper

Under A Violet Moon – Blackmore’s Night

Neboji se nikdo, ale v Cine proste neplati mezinarodni patenty, cili je to df. legalni. Zabavit a spalit to muzes az to vyjede za hranice :)

silverkeeper

13. 6. 2011, 13:18

co je to za písničku ?

Náhodou, kdyby to bylo kvalitní, výkonné, podpora atd :), tak hned beru. Jde mi o rozměry. Na současném trhu úplně chybí nějaký highendovější Android, který je ještě telefon a ne pádlo na raft. Chtěl jsem si koupit SGS II, ale když jsem ho chytnul do ruky, hned jsem vycouval – na to abych nosil aktovku. Z toho co je na trhu mým požadavkům odpovídá snad jen HTC Desire S, teda kdyby mělo SAmoled+ (normálně mám velmi vysoké nároky na věrnost barev atd, ale na mobilu ne, tam chci dobrou čitelnost za všech okolností a barvy ať jsou klidně trochu přepálené, na prezentaci fotek ten pididisplay stejně nepoužívám, zas tuším nemá HDMI) – možná ještě SE Xperia Neo, ale ta má zase méně paměti a s displayem to bude jako u Desire, navíc by mohla být trošku tenčí.

Vlastimil Bartošák

13. 6. 2011, 12:32

A já už myslel že Google kupuje Apple :-) z názvu to tak vypadalo.
Že se Apple bojí žalovat takovéto výrobce? Nemělo by to cenu stejně by si jeli dál tak jak se jim páčí. Nokia je také několikrát žalovala a nic s toho nebylo akorát ztráta peněz. Pro mě zatím žije jen Android a HTC. No ,ale vyděl jsem i WP7 co Nokia chystá kdyby bylo více ploch tak jak to má Android možná bych zase k Nokii přivítal :)

Petr Šimoník

13. 6. 2011, 12:23

Kdybych váhal mezi iOS a Android, byla by tohle jasná volba :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat