Galaxy S II poráží iPhone 4

Galaxy S II poráží iPhone 4
2012-09-30T14:23:16+02:00
• 3. 5. 2011
9

Trochu nadnesený název článku, ale již nyní se ukazují první čísla. Konkrétně se jedná o předprodej nové vlajkové lodě Samsung Galaxy S II, v Jižní Koreji překonala čísla iPhonu 4. Jen pro doplnění, iPhone 4 dosáhl v předprodeji na číslo 110 000 kusů (Jižní Korea).

Na začátku předprodeje Galaxy S II dosáhl během 29 minut na hranici 10 000 kusů, po 64 minutách již bylo před objednáno 20 000 kusů. V celkovém součtu dosáhl na 200 000 kusů. Zřejmě hodlá útočit na skvělou prodejnost prvního modelu Galaxy S, kterého se celkově po celém světě prodalo 10 miliónů kusů.

Společnost Samsung se nechala slyšet, že očekává podobný úspěch u druhé generace. K tomu má pomoci dostupnost ve 120 zemích světa. Jejich předpoklad je, že tuto hranici dosáhnou ještě letos. Myslíte si, že Galaxy S II bude mít takový úspěch, nebo je již pozdě, pokud se podíváte na konkurenční mobilní telefony ve stejné třídě?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

A já jsem myslel, že budou porovnávat telefony samotné. Nějaké prodejné čísla mně moc nezajímají, ještě k tomu v Koreji.

Njn.. V Korei mozno.. Pokial viem Samsung prave odtial pochadza.. Ale v globale je SGS oproti iphonu v dost biednej pozicii… Samsung nepredal za cele obdobie viac SGS -ciek ako iP za tento stvrtrok.. A to je iP4 uz skoro rok po vydani.. Pochybujem ze globalne dosiahne na iPhone… Z nadpisu vypliva ,ze ho snad uz v predajnosti aj predbehol.. Ja chapem, ze nadpis je v podstate spravny.. ALe to je ako by nejaky fanda napisal: Alcatel one touch club DB porazil vsetky telefony sveta.. A v clanku potom uvediem, ze data cerpam z bazaru za mojim domom… Neposobi to potom nejako objektivne…

Přemysl Vaculík

VIP 4. 5. 2011, 21:43

pampuch_sk: zřejmě proto, že v tu chvíli nebyla dostupná data, na titulní straně Mobilmanie je již aktuálnější článek ;)

A preco autor nepospomenie aj predobjednavanie v USA, EU, Cine, Japonsku? Ci len robime PR? ;)

2: No predsa kvoli tomu, ze cim rozsirenejsi model, tym vecsia fanusikovska podpora

neviete ako je to nakoniec s tv vystupom? ze vraj to ma mat hdmi cez usb, a ak aj ano zujima ma, ci je mozne telefon pocas toho aj dobijat…

Myslím si, že se jim to povede. Lidi co zkusí Android málokdy přejdou k něčemu jinému a S2 přichází po víc jak roce, což je pro mobilní nadšence dostatečná doba pro výměnu za jiný model. Také se zvětšuje „chuť“ a náročnost uživatelů, komu stačil hloupý mobil, chce nyní mobil chytrý (ať už je to opodstatněné nebo ne).

Dušan Hesko

3. 5. 2011, 13:14

načo mi je tel od firmy s najhoršou podporou :D

koalalumpur

3. 5. 2011, 13:09

Galaxy S sa predalo 14 mil. kusov

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat