Změň si odemykání Androida (video)

Změň si odemykání Androida (video)
2012-09-30T14:23:32+02:00
• 14. 3. 2011
18

Máte na svém androidním telefonu odemykání displeje, které se vám nelíbí nebo chcete ho změnit třeba na styl HTC Sense? Existuje je tu jedno poměrně levné řešení, jak to vše změnit a přetvořit k obrazu svému.

Nejedná se o pouhé odemykání obrazovky, aplikace WidgetLocker vám umožní si přidat i běžné widgety na odemykací obrazovku a další různé zkratky. Jak funguje a co vše vám umožňuje můžete vidět v dnešním videu.

Název: WidgetLocker
Cena: 35.04Kč
Ke stažení: Android Market

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Přemysl Vaculík

VIP 1. 4. 2011, 9:03

Fila156: je to sice moje několikáté video, ale s tím nic nenadělám, nervozita je silnější a když mám ještě kecat a nesplést se, tak je to ještě těžší. No snad se zlepším.

ale to já ani nečekám.. Tak teda mluv moravsky… já jsem taky Moravák, ale tenhle mix mi trhá uši:-D

Přemysl Vaculík

VIP 31. 3. 2011, 22:19

Fila156: jsme blogeři a tak od nás snad nečekáte absolutní profesionalitu. Jsem moravák a nestydím se za to ;)

Program super… Ale chalpe… sakra, buď mluv spisovně, nebo nářečím, ale jen to prosím nekombinuj…:-)

Tak jsem zjistil, že nezáleží na tom, jestli je to ten skip mode nebo no lock mode, a ikona se dá vypnout i ve free verzi…

POZOR POZOR :D Podařilo se mě to vyřešit -> aplikace se jmenuje ANTILOCK, a zapne se v ní skip mode, pak přeskakuje šoupátko a zůstává gesto. Aplikace jen zůstává na pozadí, a normálně k ní lze celé zamykání vypnout no lockem. Je to free, pokud někomu vadí ikona v oznamovací liště, jistě si koupí Pro za 29Kč… Plus jsem ještě objevil zajímavou app Sreen filter, která umí ztmavit v noci display ještě víc, než to umožňuje android, opravdu super ;) enjoy

Jojo, kdyby se v HTC Sense dalo odstranit šoupátko, aby hned naskočilo gesto, bylo by to fajn :)

ja pouzivam odemykani displaye pomoci zamku s gesty (tech bilych kulicek)

@Přemysl Vaculík: Xperia X8, nejprve šoupátko, potom teprve gesto. Žádné nastavení to nedokáže vyřešit. Aplikace NoLock umí vypnout kompletně zamykání, to používám, když je telefon doma na stole. Ale jinak jsem zatím nenašel aplikaci, kteár by dokázala vypnout jen jednu část (šoupátko) a nechala tu druhou (gesto). Gesto chci zanechat, jelikož mámm do telefonu synchronizaci mailu, fb, a další údaje, které nechci nechat přístupné všem nebo případnému zloději/nálezci…

Rozhodně souhlasím s aplikací „No Lock“, hlavním kladem je její bezplatnost. A myslím že odemykání heslem každého bude bavit pouze chvílí a zanedlouho se stejně vrátí ke klasickému odemknutí. Takže zbytečně vyhozené peníze

Na odemykání již dlouho používám „No Lock“ a myslím,že je to jednoduché a bezpečné. WidgetLocker jsem si půl dne vyzkoušel a zase odinstaloval.Je sice efektní,ale na to že je to většinou jen na odemykání,až příliš složitá app.

Přemysl Vaculík

VIP 29. 3. 2011, 10:55

luqas, zip123: takže buď pohledat v nastavení (displej, informace o poloze a zabezpečení) a nebo jít přímo na forum. Nevím jestli je tento problém i u SGS 2.2 Stock, na SGS mám Darky ROM 9.5.

Přemysl: Já to tam mám taky, šoupátko dolu na odemknutí a za ním následuje teprv bezpečnostní gesto. HTC Hero, firmware 2.1-update1.

Přemysl Vaculík

VIP 29. 3. 2011, 10:46

zip123: nevím co máte za mobil, ale například u SGS pokud nastavím odemykání bezpečnostním gestem, tak úplně zmizí nějaké šoupací odemykání.

Jde tam vypnout zamykání tímhle šoupacím stylem úplně, aby mi zůstalo čistě jen odemykání bezpečnostním gestem?

audiobullys

15. 3. 2011, 0:30

no pekne sis s tim pohral a vyzkousel vsechny mozne figle a nastaveni. to puvodni nastaveni od googlu uz me lezlo krkem, navic odemykani doleva bylo nudne a to tlacitko v pravo jsem vubec nepouzival, takhle si tam muzu dat 2 aplikace ktery casto potrebuju.
asi si to koupim dneska pres den.

Tyto customizace jsou moc fajn do té doby než v autě podáte přítelkyni telefon a řeknete „Zavolej kamarádovi, že už tam jsme“. I když to není blondýna, i když má android, stejně bude tápat tak dlouho, dokud si to neudělám sám.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat