Android Gamer I: pilotní díl

Android Gamer I: pilotní díl
2011-03-03T10:19:35+02:00
• 3. 3. 2011
23

Vítejte u našeho nového projektu určeného především těm, kteří hledají zábavu pro svůj mobilní telefon s operačním systémem Android. Jednou za 14 dní se podíváme na zajímavé  androidí hry z nichž většina je ke stažení zcela zdarma, ale závěr pořadu věnujeme i těm placeným. Doufáme, že se Vám bude náš pořad líbit a my se jej budeme snažit co nejvíce zdokonalovat.

V prvním Android Gameru si zkusíme roli letového dispečera, zabojujeme ze světelným mečem, zachráníme s čuníkem svět a nakonec si chytneme něco k obědu. Pohodlně se tedy usaďte a můžeme začít!

Pozn: Video je upraveno pro videoportál Youtube, tak aby žádný s použitých materiálů neporušoval autorská práva. Tvorbě je věnována spousta vlastního volného času.

Obsah dnešního čísla ke stažení:

image image image image

image image image image

ZDARMA                      ZDARMA                    ZDARMA                     PLACENÉ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

ne sorry, ale vazne, WTF???

louis.scorn

12. 3. 2011, 15:50

Skvělej nápad. ale mám jednu technickou Radu a žádost. když sem si to prohlížel na Desire v noci, chyběla mi jedna věc a to je názvy těch her v článku. prostě Třeba jak sou ty obrázky, tak dát ty přesný názvy her přímo pod to. usnadinilo by mi to hledání. Takhle sem musel otevřít video a tam najít tu část kde je to napsaný, pauznout si to, přečíst a pak hledat na Márketu. Kdyby to bylo psané dá se to zkopírovat a volžit jako slovo do márketu.
Jinak Super Nápad !!!

no dva dny, streda a ctvrtek, 12 je maximalni rychlost, prumer je 10

19: Tak jsem to spočítal, a je to 19 hodin, to se mi moc nezdá ;) (s 12 kB/s pak 2 hodiny a 22 minut, to taky nepotěší no :))

my bychom tocili klidne 6, ale jedno video ma 100 MB, a muj upload (02) je 12kb/s :D, tak si spocitej jak dlouho to nahravam :(

Zvuk a střih tu už vytklo hodně lidí,takže se nebudu opakovat.

Jinak hodnocení her bych dával v procentech.
Tu druhou hru bych sem ani nedával(je to úplná blbost).U té poslední hry bych grafiku na tomto telefonu nedal do plusů.Dále bych dal více her do jednoho videa (tak 6).

Ale i tak super nápad.
PS: U poslední hry to vypadalo,že tím mobilem rozbije kameru :D.

Skvělý nápad! To tu opravdu chybělo a očekávám, že i kvalita se časem posune nahoru :)

ahoj,

takže:

a) jsme pouze blog, takže nemůžete čekat, kvalitu placených pořadů, my tuto práci děláme ve volném čase a bez odměny

b) kvalita zvuku bude zlepšena, mobilní telefon bude změněn ( druhý díl je točen na Galaxy Tab a Galaxy S, další díly by už měly být na Inscredible S nebo Pyramid :D :)

Kdo by to byl rekl.. Ja vetsinou kupuju hry na mobil abych se nasytil :-D Kdyby jste to dali do minusu tak bych umrel :-D
Ne konec srandy. Vyber her se mi nelibi(neodrazi to zadne novinky). Svetelny mec neni hra. Verze s reklamama taky neni cool. HW to je jasne musi to nejak vypadat ty hry. Zvuk jak tady vsichni pisou. Mobil by mel byt vzdycky v zaberu. Nejake novinky ze zakulisi vyvoje her by taky bodly takhle to vypada jenom jako reklama na ty hry.

Taky to berte jenom jako konstruktivni kritiku. Nechci znicit vase nadseni :-)

Taky bych přidal pár svých postřehů, berte to prosím spíš jako konstruktivní kritiku než nějaké hanění:
Určitě by to chtělo, aby si autor před prezentováním hry tu hru nějaký čas zahrál a seznámil se s ní, aby pak nedocházelo k trapnému „zkoušení“ a ukázky toho, jak to nic nedělá, nebo přehmatů protože není jasné, kam se má vlastně kliknout. Například u Air Controlu by pak nedocházelo k tomu, že modré letadlo nejde nikam poslat, protože nebylo řečeno, že každá barva letadla má svoji runway. To je poměrně pdstatná věc u této hry. Kromě dalších detailů jako je např. zrychlení času. Za další konkrétně u této hry, proč není zmíněno, že má také placenou verzi, ve které je víc map a módů? U rybaření máte taky uvedeno, že je i placená verze.
Určitě by bylo zajímavé říct ke každé hře, jakou má hratelnost, jestli třeba postupem času není stereotipní, nebo naopak že je dobrá až do konce, jak je obtížná (volby obtížnosti), popřípadě hrací doba atp.
Moc nechápu volbu toho rybaření, když se to na Spice skoro nehýbe, proč jste radši nevzali něco, co by jelo plynule, a s rybařením nepočkali až na ten Galaxy S. Tohle je vážně porod…
Abych taky nco pochválil, dobrý nápad je s animacemi androida a srozumitelný komentář, to se mi líbilo :)

celkove mi to prijde jako dobry napad,takovej ,,gamepage,, na mobil:)) ale asi bych do kladu nezminoval cenu a zaroven do zaporu treba reklamu a treba pocet map atd.ptz to spolu primo souvisi u nekterych her(neso spis u vetsiny) to je free verze,tak tam bude reklama,nebo demo s mensima moznostma.po zakoupeni reklama jde odstranit a hra se rozsiri.jinak urcite super a budu sledovat dalsi dily:)

Prvni co upoutalo moji pozornost bylo slovní spojení „DOTÉKEJ SE“. To je nehorázná nespisovna blbost:D Radil bych to přepsat na správný tvar, „dotýkej se“
Jinak nápad s videorecenzemi her je dobry :)

Přemysl Vaculík

VIP 11. 3. 2011, 10:14

Děkujeme za reakce, zkusíme se zlepšit. Bohužel to má taky své ale. Jsme omezení financemi a tak si musíme vystačit s technikou jakou máme. V druhém dílu budeme ukazovat některé hry na silnějších mašinkách, které už znáte z našich videí (Samsung Galaxy S a Tab).

PS: jak nás někdo již nazval, jsme jen „blogísek“ ;)

PS PS: QR kódy nyní slouží jako odkazy do Android Marketu.

Výborný nápad ale má to své ale. Chvílema zdlouhavé ukázky textů, zkusil bych toho nahrát víc a pak jen sestříhat zajimavé pasáže ze hry. Telefon je taky dost pomalý, ve čtvrté ukázce to hodně bije do očí. A to hodnocení, no, řekněme to takhle. Neunáhloval bych se s tak vysokým skóre. Určitě jsou daleko kvalitnější tituly a pak už nebude jak je odlišit od těch průměrných ;)

Ale celkově vzato parádní nápad. Nechci nějak buzorovat, spíš jen poukázat na místa, co se můžou zlepšit :-) Jo a chválím ty animace s androidem :-)

TRI VECI… v textu chybi:
nazvy her
screeny
odkazy (na market)

Celkove dobre, souhlasim s tim, ze technicka kvalita zvuku a videa by urcite mohla byt vyssi, take telefon by mohl byt vykonejsi a mit vetsi displej, protoze v te prvni hre mi prislo, ze prst zabira pulku displeje a neda se tedy moc mirit. Jeste by bylo dobre tady u tech obrazku ke stazeni napsat take nazev hry.

Ten mobil asi nema aktivni 3D akcelerator, ze? :)

Nápad dobrý, ale:
1) zapracujte na zvuku
2) lépe to sestříhejte, neukazujte textové dialogy ve hře, ale samotné hraní
3) u těch prasat bych teda grafiku nechválil, nepřijde mi adekvátní, aby veškeré animace byly z několika málo snímků, když by to šlo udělat krásně plynule. Takhle to vypadá jak hrůza od Gayloftu na javě (a i na javě to jde udělat plynule)
4) Tu slideshow s rybařením myslíte vážně? :-D

Luboš Brejcha

11. 3. 2011, 0:31

Nerad otravuju.
Nevíte někdo jak stáhnout hru z Androidmarketu do počítače. Mám drahej internet v mobilu a nejradši bych to stáhl do PC a potom do mobilu.

tak jsem neodolal a po presunu na kartu 800kB. parada :) konecne se nebudu nudit v MHD, diky :D

Super napad. Tesim se na dalsi dily. Prase jsem neznal, ale 14MB… :-/ skoda…

děkujeme :), zvuk určitě vylepšíme a také formát, snažíme se také získat lepší telefon, jelikož tento nezvládne veškeré androidí aplikace… ( pouze do 2.1)

Nápad velice dobrý, odříkáno výborně a srozumitelně, ale určitě vylepšit kvalitu zvuku a možná si telefon, když to jde, na něco položit, nebo nějak stabilizovat, obšas se to někdy hodně třepe :) jinak dobrá práce, těším se na další díly

btw: super androidanimace !! :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat