Galaxy S2: specifikace odhaleny

Galaxy S2: specifikace odhaleny
2012-09-30T14:23:46+02:00
• 11. 2. 2011
12

Datum odhalení nové vlajkové lodi společnosti Samsung se se neúprosně blíží. Má nahradit již tak úspěšný mobil Samsung Galaxy S, kterého se prodalo více jak 10 miliónů kusů po celém světě. V čem bude Samsung Galaxy S2 lepší, je zjevné každému, ale jeho vzhled prozatím nebyl odhalen.

Tentokrát nová vlajková loď získá vetší displej a další hlavní změnou bude procesor, zde jsou již odhalené specifikace:

Podle těchto specifikací by se měl Galaxy S2 pustit do boje s konkurenty, kteří jsou postaveni na platformě nVidia Tegra 2. Zatím se jeví tak, že bude nejrychlejší co se týče procesoru, ale až testy v praxi nám řeknou více.

Aktualizováno (12.2.2011): Jak se zdá, tak ani ty nejlepší informační zdroje nemusí být ty nejlepší. V posledních hodinách před oficiálním odhalení se objevují další informace o této vlajkové lodi. V pozici procesoru by se mohl nacházet nejnovější typ s označením Samsung Exynos 4210, který bude první z nové řady. Exynos pochází z řeckých slov inteligentní (exypnos) a zelené (prasinos), podle kterých je evidentní, že Samsung chce vytvořit silnou konkurenci.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

tak to se mi ulevilo, SGS to byla láska na první pohled, ale jak jsem viděl toto, tak jsem si řekl že to vypadá fakt divně…..spadl kámen ze srdce :D…. ale furt mě zajímá kolik bude mít tu zpropadenou RAMku,tam píšou že 1 GB a tam zase že 512 MB…

michal.six: ne, toto není S2, je to HOAX co se siri ted po internetu rychlosti blesku, ale z videa je jasne, ze tato podoba to nebude. Staci se podivat na profil telefonu nebo na hranu, kde je ve spodni casti dira, zrejme na mikrofon. Takze klid, tato hruza to nebude

Tak tu je samsung S2?.. http://goo.gl/Cs0PH

Taky se domnívám že tato informace je blbost. Specifikace jsou uplně jiné, ověřoval jsem si to na důvěrnějších serverech.

zde najdete monoho informací: –odstraněno—

O těch super AMoled + se už mluvilo,jsou malé kapacity ale pouze na to aby uspokojily poptávku konkurence, proto se Samsung rozhodl dávat AMOLEDY jen do svých přístrojů té nejvyšší řady. Přesně jak se koala zmínil.

Jinak SAMSUNG není žádný troškař a po 13.unoru tipuji S 2 na vrchol katalogu ve všech ohledech a bez výjimky. Máme se na co těšit.

kubik002: tvoje úvaha se mi líbí a souhlasím, FullHD je velký tok dat a bez silnější verze procesoru a 1O24 RAM je nemožné ho natáčet a přehrávat. Ještě je tam 3D akcelerátor který tomu taky musí pomáhat.

anywherehome

12. 2. 2011, 10:28

nj, zas displej jak kráva a výdrž díky tomu den…..jděte někam….udělejte to menší! nechci mít v kalhotách dalšího plejtváka :)

koalalumpur

12. 2. 2011, 10:21

Samsung rozšíril kapacity pre SAMOLED ale bude ich dávať do nových modelov, konkurencia a staré modely dostanu SLCD

Bude to mít sAMOLED+? Myslel jsem, že Samsungu nestačí kapacity a bude muset dávat do S2 něco jiného.. Ale tak zase na druhou stranu, bude to jeho vlajková loď, takže kam jinam dát top display.. Jsem hodně zvědavý na výdrž na baterie..

taky si myslím že je blbost, kdyby tam dával Samsung jen 512 RAM, když konkurence mají 1GB, a nechápu na co by dávali druhou kamerku 2Mpix….
a ještě jedna věc co mě potěšila, jestli je pravda, že dokáže natáčet FullHD v 30fps, tak by to mělo znamenat, že SGS2 má výkonnější procesor než LG Optimus 2X, který zvládá „jen“ FullHD v 25fps….ale to jsou jen mé domněnky :D

Zřejmě čerpáte ze starších spekulací, nebo jste bez přemýšlení kdesi cosi opsal, pane Vaculíku..

Pochybuji, že by Samsung dal do nástupce SGS procesor Qualcomm 8260 a že by měla být kapacita paměti pouhých 512MB – tomu fakt nevěřím.. Qualcomm je typické pro HTC, navíc už Motorola Atrix má mít procesor typu Cortex-A9, Tegra 2, 1024 MB RAM a baterii 1930mAh..

Spíš bych věřil 2.příspěvku od „vanahaima“, než Vám, pane Vaculíku..

Specifikace od jiného prodejce – MobileFun:

Powerful dual-core 1.2GHz Samsung Orion processor
Ultra sharp 4.3″ Super AMOLED Plus screen
Next-generation Bluetooth 3.0
NFC technology for contactless payments and more
1GB RAM lets you multitask with ease
Comes with Android 2.3 Gingerbread
8MP camera with LED flash and 1080p video recording with 1.3MP front-facing camera for video call

Takže si člověk může vybrat ;)

koalalumpur

11. 2. 2011, 16:11

pamätam sa ako bolo na expansys ešte dva mesiace po predstavení Galaxy S udávane že má LED blesk:)

takže tuto info z expansysu, ktorú všetci papuškujú by som ignoroval

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat