Philips X116 Dual SIM–návrat?

Philips X116 Dual SIM–návrat?
2012-09-30T14:24:15+02:00
• 9. 12. 2010
5

Možná si ještě pamatujete pomalý návrat značky Alcatel v podobě levných mobilů, zřejmě se chystá comeback dalšího zapomenutého výrobce mobilů. Značka mobilů Philips téměř vymřela v našich končinách, ale v Rusku byl ohlášen extra levný mobil s DUAL SIM. Celý jeho název je Philips Xenium X116.

Jak můžete poznat z obrázku, nejedná se o žádný androidní telefon. Při ceně, která se pohybuje kolem 80 amerických dolarů, nemůžeme čekat žádné zázraky. Na druhou stranu se jedná o levný telefon s podporou dvou simkaret. Následující specifikace jsou přímo obyčejné:

  • konektivita GSM/GPRS
  • 2 palcový displej 176 x 220 pixelů
  • MP3 a FM
  • svítilna
  • MicroSD až do 4GB
  • VGA foťák
  • 1050 mAh baterie
  • pohotovostní doba 1 měsíc

A proč se zmiňujeme o takovémto mobilu? V jednom z dřívějších článků jsme vás informovali o mobilu ze společnosti Alcatel a za nějakou dobu byla redakce Mobilmánie zaplavena hned několika typy Alcatelů. Budete se podobný scénář opakovat a tento mobil je předzvěstí návratu? Nebo jen poslední výstřel?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Kupoval bych na eBay, co jsem se díval, tak všechny tam nabízené modely měly angličtinu. Otázka je, pokud by jako výchozí písmo byla čínština, jak bych na tu angličtinu přepnul… Snad bych našel nějaké video na netu nebo bych musel sehnat někoho, kdo umí čínsky. Každopádně mě docela štve, že z trhu zmizeli menší hráči, jako Alcatel, Philips nebo Sagem, i když u prvních dvou mě strašně štvalo, že telefony neuměly počítat znaky u SMS. Ale byl větší výběr. Dneska tu jsou tři značky a je to tak nějak všechno na jedno brdo.

Přemku Vaculíku: ale je to škoda. Se svojí výdrží baterie byla tahle značka nepřekonatelná.

Radime: a nebo v azbuce. :-)))))

Přemysl Vaculík

VIP 9. 12. 2010, 11:16

monikash: ano, já vím, proto jsem napsal „v našich končinách“

Až mi doslouží můj Xenium 9@9c, tak chci zase Philips. Bohužel bude menu v angličtině, což mi bude trochu vadit, ale myslím, že si zvyknu. O tu pohodu automatického zapínání a vypínání a nabíjení 2x za měsíc bych už nechtěl přijít. Ostatní je mi v podstatě ukradené, mobil mám jen na volání a příjem SMS.

Philips vyrábí mobily stále, jen ne pro Evropu. Od Ukrajiny dál na Východ a od Turecka dál na Jih se mobily této značky nepřestaly prodávat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat