Jailbreak u WP7 je nebezpečný!!!

Jailbreak u WP7 je nebezpečný!!!
2012-09-30T14:24:22+02:00
• 29. 11. 2010
3

Smartmanie informovala v průběhu týdne o nové utilitě pro odemykání telefonů se systémem Windows Phone 7. Ve zkratce, umožní vám odemknout telefon a instalovat do něj aplikace, které nejsou schválené prostřednictvím Marketplace a nejsou v něm obsažené.

chevronwp7

K původní informaci, že celý proces lze vrátit vyplynulo několik informací napovrch. Velmi dobře si rozmyslete, jestli chcete s tímto experimentováním zajít tak daleko. Společnost Microsoft se nechala slyšet, že tato utilita porušuje podmínky záruky a můžete tak znehodnotit svůj telefon. U předcházejících verzí ChevronWP7 docházelo i k poškození telefonu.

Ale pokud i po Vašem pokusu vrátíte všechny změny do původního stavu, tak to neznamená, že telefon má opět záruku. Microsoft dokáže rozeznat telefony s touto úpravou a podle informací může zrušit Váš účet na Windows Live, Zune nebo Xbox Live.

Nejedná se jen o výhružku, něco podobného se stalo u uživatelích, kteří modifikovali svůj Xbox Live ve spojení s Xbox 360. Nyní si můžeme počkat, jestli tyto výhružky pro modifikátory mobilů budou naplněny.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Hlavně co jiného nám zbude dělat – to co je nahrané v HTC 7 Trophy je hrozné. Nejprve jsem měl pocit že se jedná o DEMO a nebo o vtip. Chápu je to nové, ale takto osekat telefon je dost kruté. Funkce bluetooth je k ničemu, sdílení internetu nikde, USB Mass storage – nic. Aplikace 3 stran jako ICQ nebo Skype – nic. A to jsem věrný značce HTC a tohle …… Snad bude lepší další vývoj WP 7.

Podle me to jen bububu na uzivatele nic vic..

No nevím nevím, stejné bububu se dělalo i v případě iPhone. Pokud reklamuji závadu v HW, nemělo by to mít na nic vliv. A otázkou je, jestli to dokáží skutečně poznat…ukáže čas.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat