HTC technologickou značkou roku!

HTC technologickou značkou roku!
2012-09-30T14:24:34+02:00
• 8. 11. 2010
1

image

Společnost HTC byla oceněna, v prestižní novinářské anketě britského magazínu T3, nejvyšším možným oceněním.  Cenu Gadget Awards získala za „Technologickou značku roku 2010“ na základě nejvyššího počtu hlasů od odborných novinářů z nejvýraznějších globálních firem. Ve finálovém klání dokázala porazit i samotný Google.
V prestižní anketě konající se každý rok usedlo šest odborných novinářů působících ve Velké Británii. V porotě například nechyběl redaktor TechRadar.com Patrick Goss. Nejčtenější britský deník zastupovala analytička Claudine Beamontová.
Kromě této ceny HTC získalo i ocenění v kategorii „Nejlepší mobilní telefon roku“, kterou vyhrálo podruhé za sebou. Tentokrát však HTC Hero nahradilo HTC Desire, které se probojovalo také do finálových klání o „Gadget roku.“a „Nejlepší telefon na cesty do práce“.

htc_hero_1  htc-desire-hd

HTC HERO – Nejlepší mobilní telefon roku 2009 a nejlepší mobilní telefon 2010 – HTC Desire

Zde je úryvek z tiskové zprávy HTC:

Prestižní ocenění technologické značky roku je výsledkem naší dlouhodobé snahy prezentovat HTC jako inovativní, ale zároveň přátelskou a uživatelsky zaměřenou společnost,“ říká marketingová manažerka společnosti HTC Dagmar Zweschperová. „Pro následující ročník ankety o nejlepší telefon jsme už první vlajkové modely HTC Desire HD a HTC HD7 představili. Věříme, že díky svým vlastnostem budou stejně populární, jako letos oceněný HTC Desire nebo HTC Hero v minulém roce,“ dodává.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Tak to doufám že Desire budou i nadále podporovat,když jim vyhrál anketu.
Třeba zrovna novou verzí Sense.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat