Motorola Droid T2 s Androidem 2.5

Motorola Droid T2 s Androidem 2.5
2012-09-30T14:03:41+02:00
• 25. 9. 2010

Motorola prožívá renesanci ve světě mobilních telefonů, hlavně díky operačnímu systému Android. V minulém roce přišla jako první se smartphonem, na kterém běžel Android 2.0. Jak se zdá, hodlá ze sebe vytvořit jasného lídra a bude snažit vždy představit novou verzi operačního systému na svém mobilním telefonu. Tento rok by mohl být důkazem tohoto tvrzení, před koncem tohoto roku hodlá přijít s dalším kouskem, který zapadne do rodiny Droid.

android-gingerbread

Tím by se měl stát mobil Motorola Droid T2 s operačním systémem Android 2.5 Gingerbread (perník). Minulá řada šla ve stopách Star Wars a jak se zdá, tato půjde zřejmě cestou Terminátora podle označení T2. Samotné předběžné specifikace naznačují, že se bude jednat o velmi silnou mašinu. Mobil bude vybaven novou platformou Tegra 2 od společnosti nVidia, která disponuje dual-corem pracujícím na 1GHz. Toto vše by mohlo už zvládnou video v 1080p, ale pouze přehrávání, jestli zvládne natáčet v takovéto kvalitě, tak o tom pochybuju, ale nechám se překvapit.

Soupeřem bude mobil od LG, který má být také vybaven Tegrou 2. Jeho ohlášený přístup je srovnatelný s Motorolou, ale pouze s Androidem 2.2. Zatím ani jedna společnost nevyzradila nic bližšího a budeme se muset nechat překvapit co najdeme pod stromečkem.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat