Samsung i909 – vesmírná loď pro Čínu

Samsung i909 – vesmírná loď pro Čínu
2012-09-23T12:25:38+02:00
• 16. 8. 2010
2

Zatímco v Evropě a Severní Americe je vlajkovou lodí Samsungu Galaxy S i9000, nejpočetnější stát světa se na něj může pouze dívat. Číňané se ovšem také dočkají, ovšem nikoliv Galaxy S i9000, ale telefonu velmi podobného.

Speciálně pro Čínu Samsung připravil dotykáč s označením i909. Telefon je vzhledově velmi podobný a stejně je na tom i s výbavou. Nechybí mu veliký 4“ dotykový displej, 5MPx fotoaparát s automatickým ostřením, Bluetooth 3.0 a 16 GB vnitřní paměť.

Samsung i9000 vs i909, aneb najdeš 5 rozdílů?

Prvním rozdílem, se kterým by tento Číňan mohl přijít, je operační systém. Zatímco i9000 běží na Androidu 2.1, tak se u i909 spekuluje o verzi novější, tedy 2.2. Samsung I909 se jako jediný z celé vesmírné rodiny může také pyšnit podporou GSM a CDMA/EV-DO konektivitou.

Zatím není známo přesné datum, kdy se telefon u Čínských zákazníků objeví, stejně tak není známa cena. S dostupností mimo Čínu však raději nepočítejme, ale my už tu povedenou vlajkovou loď od Samsung přece máme.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

nejhezci je podle me asi Samsung Captivate, kazdopadne i Galaxy S je hezkej a hlavne vykonnej. Ten displej a graficky vykon je opravdu impozantni.

EINEX.SIEMENS

17. 8. 2010, 10:48

Ten pro čínu se mi líbí víc,tajímlo by mě jestli je ta přední část kovová a nebo taky plast?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat