Link: Mobil s notebookem blíže než kdy jindy

Link: Mobil s notebookem blíže než kdy jindy
2012-09-30T14:03:27+02:00
• 6. 8. 2010

Každý den na svět přichází zajímavé koncepty, které se snaží ukázat, jak by mobilní telefony mohly vypadat v budoucnosti. Nápadů je hodně, ale vizi telefonu, který úzce spolupracuje s notebookem, jsme tu ještě neměli. Dvojčata Marek a David Lawovi nám takový nástin představili. Po zasunutí telefonu do trackpadu notebooku dokáže mobil využít nesrovnale vyššího výkonu počítače a umožní tak provádění složitějších operací. Telefon na oplátku zobrazí sekundární displej na trackpadu a umožní tak pohodlnější ovládání notebooku.

Koncept dostal název Link a kromě spolupráce s NB má ještě další odlišnosti od klasického dotykového telefonu. Jeden z těchto rozdílů je, že nemá pouze jeden displej, ale rovnou dva ( na přední i zadní straně). Více napoví video.

Na závěr je třeba si uvědomit, že se jedná pouze o koncept a není tedy jasné, zda se stane někdy skutečným telefonem. Povedený určitě je. Líbil by se Vám takovýto telefon?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat