IFA 2010 – 50. výročí se spoustou novinek

IFA 2010 – 50. výročí se spoustou novinek
2012-09-30T14:03:05+02:00
• 19. 8. 2010

ifa

Každý rok se v hlavním městě Německa koná evropský veletrh spotřební elektroniky IFA. Berlínský festival však letos slaví své 50. výročí a kromě oslav nabídne i rekordní počet vystavovatelů. Kromě zájemců o spotřební elektroniku si na své přijdou i milovníci informačních a komunikačních technologií.

50. výročí se spoustou novinek

Jubilejní padesátý ročník přinese řadu novinek. Na prvním veletrhu IFA, který se konal před 50 lety, návštěvníci mohli na vlastní oči spatřit poprvé bezdrátový ovladač k televizi. I v minulém ročníku nechyběly moderní vychytávky. Za zmínku stojí například představení 3D televizorů od společností Panasonic a Sony.

Rok 2010 nezůstane nijak pozadu. Těšit se můžeme například na první 3D televizor s  Full LED displejem, který nám přinese jihokorejské LG. Model LX9500 se tak stane novou vlajkovou lodí televizorů tohoto výrobce. Z televizorů nám vykulí oči z důlku také Aquos od Sharpu, který se může chlubit quattronová technologií. ( k základním barvám přibude žlutá). Návštěvníci dále naleznou nové Blu-ray přehrávače, domácí kina a další novinky.

Nás mobilní maniaky a milovníky dotykových vymožeností však budou především zajímat dotykové tablety a telefony. Tabletů by mělo být představeno hned několik. Již jsme Vás o pár z nich informovali. Za zmínku určitě stojí dotykový tablet našich sousedů Tegra 2. Novinek bude hodně, na další si však musíme počkat.

Závěrem….

Na závěr se Vám také musíme pochlubit. Dotekománia byla jako jediná ze všech neoficiálních blogů pozvána na tuto akci. Ředitel festivalu IFA nám poslal pozvánku s Press and Media kartou umožňující návštěvu konferencí a akcí pro veřejnost nepřístupnou. Pro blogaře je to úspěch a odměna za práci, kterou dělá ve svém volném čase. Je to také příležitost nasbírat nové materiály na svůj blog. Bohužel se této akce nejspíše nezúčastníme, jelikož je zde komplikovaná doprava a ubytování.

 

Zde je kopie naší pozvánky:

IMG948 IMG950

IMG949

 

 

IFA 2010 začíná již za 14 dním. Pokud máte od 3. – 8. září volný čas a patříte mezi fanoušky elektronických zařízení, tak ji neváhejte určitě navštívit. Kromě těchto zařízení se také můžete těšit na skvělý hudební doprovod. (Scooter….)

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat