Co nám chystá Apple?

Co nám chystá Apple?
2012-09-30T14:01:54+02:00
• 5. 8. 2010
2

U Applu se neustále pracuje. To dokazuje i skutečnost, že jen se začne prodávat novinka, známe zároveň předběžné datum jejího nástupce.Pojďme se popořadě podívat, s čím Apple chce ještě do konce roku či začátkem nového přijít.

iPod

Apple se chystá ohromit milovníky hudby rovnou třemi novými modely. Novou generaci iPod nano a iPod touch ještě doplní tajný model s 1,7 „ dotykovým displejem. Vydání se dočkáme možná již tento měsíc nebo nejdéle v měsíci září.

iPad – druhé generace

Nedávno jsme tu měli první zmínku o druhé generaci Apple iPad. Mohli jste se dozvědět, že nebude pouze v jedné velikosti, ale přijde rovnou ve třech. Také že dostane jinou technologie displeje a tentokrát bude určen především jako e-book reader. Dnes už máme i první fotografii, jak bude vypadat 7-palcová varianta. Tato varianta je již skoro dokončena a objevit by se mohla do konce roku 2010 nebo začátkem 2011

iPhone 5

Vydání 5. generace iPhone je podle prvních informací stanoveno na začátek roku 2011. Již v lednu by jej mohli vlastnit první zákazníci a přitom ještě dnes neexistují ani podrobnosti v jaké výbavě by měl iPhone s číslem 5 přijít.

Nejvíce nereálné se zdá datum vydání páté generace iPhone. Vzhledem k tomu jaké problémy měl s anténou a jaké problémy má stále s bílou variantou. Možná, že se právě k tomuto datu dočkáme teprve iPhone 4 v bílém provedení. Nebo skutečně tak brzy přijde pátá generace, která by se snažila zapomenout na ne příliš povedenou 4?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

no jedná se pouze o předběžné informace. Nejsou nikým potvrzené a i kdyby je Apple potvrdil, tak se jim také nedá věřit. Bílý iPhone již zde měl dávno být a není jasné zda do konce roku vůbec bude. Data vydání pro iPod a iPad by ovšem reálné být mohly. iPhone nevidím vůbec reálně a čekám jej tak září 2011

„ato verze je již skoro dokončena a objevit by se mohla do konce roku 2010 nebo začátkem 2011“

S tim teda moc nesouhlasim :) Jen internetove flamy

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat