Sony Ericsson Xperia X8 – první foto

Sony Ericsson Xperia X8 – první foto
2012-09-23T12:26:13+02:00
• 15. 6. 2010
12

Na jednom z blogů Sony Ericssonu se objevily první fotografie připravovaného Androidu Xperia X8. Tato novinka s kódovým označením Shakira by měla patřit mezi vybavenější modely tohoto výrobce. Jedná se prakticky o mix X10 a x10 mini. Svou velikostí by se dala zařadit přesně mezi ně.

S hardwarové výbavy Xperie X8 toho moc zatím nevíme. Jisté je, že bude vybavena kamerkou pro videohovory a zadní fotoaparát bude bohužel bez blesku.

Sony Ericsson Xperia X8 se na trhu objeví na podzim tohoto roku. Její oficiální představení, kde bychom se mohli dozvědět o výbavě telefonu, by však mělo být dříve, třeba s představením SE Android Walkmanu.

Líbí se Vám nová Xperia X8 ?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

o názvu se bavit nebudem. Existují slova jak dotek tak dotyk :)

P.S. tohle je blog nějakého matfyzáka či co? Dotekománie a „dotékej se“ je blbost. Je to dotýkej, od slova dotyk, dotykový. Jasan ? ;)

irokez33: X10 je jedním z nejkrášnějších komunikátorů současnosti, ten design je opravdu povedený. X10mini není tlustá, 17mm bylo ještě před 2 lety bráno jako tenký telefon. Navíc někde se rozměr navíc projevit musel, když je telefon jinak tak malý ;) a klávesnice – pro mě je dobré,že tam je, protože psát na 2,6″ displayi musí být hrůza. A s velikostí a pohodlností problém není, ta klávesnice je hodně pohodlná a chválená. Jo a jestli si spokojen s Omnií, tak věz, že X10 je o HODNĚ větší ;). Tohle je přesně něco mezi, asi jako N5800 s androidem.

KDyby to dali aspon za mín tisíc protže takový malý mobil za tak moc to bych nechtel kdyby to stalo pod 5 tisic by to slo ale takhle e to na nic

Můj názor je že se mi nelíbí ani x8 ani x10 mini ani x10 mini pro to uz vubec ne je to hrozne tlusty na to jak je to mrnavy a ta qwerty je tam k nicemu protoze je tak mala ze ja bych ji nevyuzil. me se libi tenke velke mobily jako je x10 ale ted vlastnim samsung i900 omnia 16gb a vyhovuje mi. ale je to jen muj nazor je mi 12 odpovedi ocenim

EINEX.SIEMENS

15. 6. 2010, 19:23

Nevím co tu píšete za bláboly …tohle bude nejprodávanější Android od SE … je to řesněto co potřebovali (normální rozměry) né moc velké né moc malé… ten blesk zamrzí halvně kvůli funkci lampička.

LiberaleMiguel

15. 6. 2010, 15:16

to je hnus velebnosti :-D

myslíš si že Samsung Galaxy S jej má? Současný trend. nevím proč posuzuješ telefony podle fotoaparátu.

prisera…ako vsetko co erik za posledne roky vypotil…bleah

mobilnimaniak

15. 6. 2010, 14:55

Ani nema blesk a to by měla patřit mezi vybavenější modely Sony Ericssonu?

pre mňa a určite nielen pre mňa je X10 veľká a mini je mini…nejaká X10ka z 3-3,5kou displejom je akurát…ešte X10 s xenónom napr.X11 a je to ideál…treba využiť potenciál a dieru v segmente…KRÁSA …SE GOOO

nechapem, naco je dalsi podobny ? to chcu si to pokaslat ako Motorola s RAZROM ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat