Sony Ericsson – videoprezentace

Sony Ericsson – videoprezentace
2012-09-23T12:26:10+02:00
• 17. 6. 2010

Dnešní nádherné počasí nás nutí dělat neúnavné věci a tak jsem se pro dnešek rozhodl dát prostor představovacím videím SE prezentující jejich 3 nové modely. SE prozatím jako jediný z vystavovatelů na CommunicAsia 2010 vydal rovnou s představením telefonů také propagační videa. Takže si vezměte nějaký chladivý drink, pohodlně se usaďte a prohlídněte si jednotlivá videa.

Sony Ericsson Xperia X8

Čtvrtý mobilní telefon od SE, s operačním systémem Android, dostal název Xperia X8. Jedná se prakticky o mix X10 a x10 mini. Svou velikostí by se dala zařadit přesně mezi ně. Xperia X8 je vybavena 3,2 Mpx fotoaparátem, nechybí v ní kvalitní dotekový displej a tentokrát bude i cenově dostupnější.

Sony Ericsson Yendo

SE také představil svůj první čistě dotykový Walkman, který dostal jméno Yendo. Yendo je mobilní telefon určený především pro mladou generaci a pro hudební nadšence. Kromě kvalitního hudebního přehrávače v něm také nechybí 2 MPx fotoaparát.

Sony Ericsson Cedar

Kromě vybavených telefonů však také představil jeden z modelů, který bude určený pro nenáročné uživatele, kteří chtějí zůstat ve spojení za dostupnou cenu. Tento telefon dostal název Cedar a řadí se mezi ekologické telefony tohoto výrobce, jinak také označované jako Green Heart.

Většina z mobilních novinek již byla představena, nyní se ještě čeká, zda s nějakým triumfem přijde i jihokorejské LG. Veletrh CommunicAsia 2010 končí oficiálně zítra, takže nějaká ta novinka jistě přijde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat