Out of the Box- budoucnost uživatelských manuálů k telefonu

Out of the Box- budoucnost uživatelských manuálů k telefonu
2012-09-23T12:26:23+02:00
• 2. 6. 2010

Nebaví Vás číst stovky stránek s návody k Vašemu telefonu? Stalo se Vám už někdy, že jste se při čtení zasekli a nevěděli co dál nebo jenom patříte mezi ty, kteří mají problémy se seznamováním s novými zařízeními? Tak tyto otázky si nejspíše položil designér Clara Gaggero, který vymyslel nový koncept pro budoucí formu manuálu pro mobilní telefony.

„Z krabice“, jak se tento koncept nazývá, je jednoduché a efektivní řešení pro telefonní uživatele, kteří mají problémy s učením na nových mobilních zařízeních. Funguje podobně jako kniha pro děti, kdy na základě pokynů si uživatel telefon sestaví a naučí se s ním základní funkce. Krok za krokem se uživatel pohybuje v této atraktivní a interaktivní uživatelské příručce.

Vypadá to velmi jednoduše a zajímavě. Mohl by to být budoucí manuál pro dědečky a babičky 21. století. Nevýhodou tohoto konceptu je určitě velikost a s tím spojená i určitě dražší cena. Ekologové jej zrovna také nepochválí, protože by se muselo pokácet o něco více stromů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat