LG – Design budoucnosti

LG – Design budoucnosti
2012-09-30T14:03:17+02:00
• 3. 6. 2010
1

LG oznámila vítěze svého 3. ročníku soutěže nazvané Design budoucnosti. Účastníci této soutěže měli za úkol definovat budoucnost mobilních telefonu právě pro tuto značku. Pojďme se nyní podívat na ty nejlepší koncepty.

LG Premium – automobilový pomocník

Koncept nazvaný LG Premium je mobilní telefon s 3D rozhraním, který slouží především jako doplněk automobilů. Pomocí něj si můžeme nastavit klimatizaci, nastavit úroveň sedadel, zkontrolovat tlak v pneumatikách, zkontrolovat palivo nebo ovládat různé systémy. Navrhl ho profesionální autonávrhář Nouphone Bansasine a v této soutěži obsadil celkové druhé místo.

LG Flutrer – dotekový vějíř

Dalším zajímavým konceptem byl tento elegantní Smartphone s numerickou klávesnicí a se zajímavě řešeným OLED dotykový displejem. Autor Dua Xiong se nejspíše inspiroval vějířem. Pokud se podíváme na uživatelské prostředí, tak zde zase vidíme inspiraci od Apple iPhonu.

LG Surface – hodinky pro nevidomé

Kromě klasických konceptů zde také vznikaly koncepty telefonů pro osoby se zdravotním postižením. Jedním z nich je i LG Surface, který byl navržen pro nevidomé. Jedná se o mobilní telefon umístěný v hodinkách se speciální Braillovou klávesnicí.

Tak co říkáte na tyto koncepty? Myslíte si, že se nějaký z nich stane budoucím výrobkem od LG? Musím Vám říci, že LG úplného vítěze sice oznámila, ale jeho koncept uchovala v  tajnosti, takže nejspíše ho tu v budoucnosti uvidíme nejenom na papíře, ale i v živé podobě.


Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

,,Pokud se podíváme na uživatelské prostředí, tak zde zase vidíme inspiraci od Apple iPhonu.´´ – Respektivě vidíme uživatelské prostředí iPhonu, ne inspiraci :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat